Wingspan (2nd edition with swift-start pack)

249.00 lei

Vârstă 10+   1 – 5 Jucători    Sub 90 de minute  

Deschide-ți aripile și lasă-te purtat de vânt în universul din Wingpsan! Dezvoltă habitate pentru a atrage cele mai diverse și frumoase păsări. Sute de specii cu caracteristici unice te așteaptă să le descoperi într-un “engine builder” cu o grafică de nota zece, reguli ușor de înțeles și factor de distracție maxim!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

Stoc epuizat

Mecanici de Joc: , , ,
Descriere

Bine ai venit în universul păsărilor!

În Wingspan, TU și prietenii tăi sunteți pasionați de păsări – cercetători, observatori, ornitologi și colecționari – care caută să descopere și să atragă în propia rețea de conservare a naturii sălbatice cele mai frumoase păsări. Fiecare pasăre extinde un lanț de combinații puternice într-unul din habitatele pe care le dețineți. După patru runde de joc, cel cu cele mai frumoase și alese păsări va fi desemnat câștigător.

Dacă sunteți pasionați de jocuri precum Terraforming Mars sau Gizmos, noi credem ca Wingspan va zbura instant pe masa voastră de joc. Este un “engine builder” prietenos de care se pot bucura atât pasionații de jocuri de societate, cât și cei mai puțin inițiați care vor să-și impresioneze prietenii cu un joc cu o tematică unică și cu o valoare educațională ridicată. Fiecare “carte pasăre” prezintă o ilustrație fidelă realității precum și alte caracteristici ale speciei respective.

Ești pregătit să țintești spre cer?

Informații suplimentare
Număr de jucători

1 – 5 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, , ,

Anul publicării

Genuri

,

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Wingspan (2nd edition with swift-start pack)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *