Western Legends

(1 recenzie client)

295.00 lei

Vârstă 14+   2-6 Jucători    Maxim 90 de minute  

Vestul Sălbatic prinde din nou viață în Western Legends, un joc în care TU și prietenii tăi puteți alege fie o viață de bandit, jefuind bănci și săvârșind alte fărădelegi, fie una de justițiar, urmărind infractorii pentru a îi aduce pe calea dreptății! Indiferent de alegere, Western Legends vă oferă o experiență narativă, interactivă, plină de personajele istorice specifice perioadei!

În stoc

Mecanici de Joc: , , ,
Descriere

Bine ai venit in Vestul Sălbatic!

În Western Legends puteți să jefuiți băncile ca Billy the Kid, să fugiți de serif ca Doc Holliday sau să faceți comerț cu vite precum Calamity Jane. Acestea sunt doar o parte dintre personajele celebre pe care le puteți alege în Western Legends. Indiferent de acțiuni sau personaj, scopul vostru este unul singur și anume acela de a deveni cea mai faimoasă figură din istoria Vestului Sălbatic.

Pe parcursul jocului, TU și prietenii tăi va trebui să reactionați la anumite evenimente aleatorii, să îndepliniți anumite sarcini și obiective și nu în ultimul rând să vă echipați corespunzător pentru a putea supraviețui în Vestul Sălbatic. Minați aur, luptați pentru bovine sau poate a venit momentul să vă duelați cu ceilalți jucători pentru a vă croi calea spre faimă. Posibiltățile sunt numeroase în Western Legends, oferind o varietate rar întâlnită într-un joc de societate.

Ești pregătit să intri în istoria Vestului Sălbatic?

Informații suplimentare
Număr de jucători

2-6 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, , ,

Anul publicării

Genuri

Tipuri

Recenzii (1)

1 recenzie pentru Western Legends

  1. vladutandrei.olaru (proprietar verificat)

    “Red dead redemption the board game” i-a spus unul din partenerii mei de joc. Eu încă nu am jucat red dead, dar mi-a plăcut foarte mult western legendă și abia aștept să îl joc din nou 🙂

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *