Way of the Panda

325.00 lei

Vârstă 14+   2-4 Jucători    Maxim 90 de minute

De secole întregi, vechile ținuturi ale urșilor panda au fost jefuite de o frăție nemiloasă de ninja. A venit vremea ca marile clanuri Panda să se ridice din nou și să alunge toți invadatorii! Pleacă la război și redobândește controlul asupra ținuturilor de baștină! Când totul se va termina, numai unul dintre voi va sta alături de Împărat și va conduce ținuturile din Way of the Panda!

În stoc

Mecanici de Joc:
Descriere

Bine ai venit pe tărâmurile Panda!

De-a lungul timpului, Xian, regiunea estică a tărâmurilor urșilor panda, a fost ocupată și jefuită de o frăție nemiloasă de oameni ninja, lăsând în urma lor sate răvășite și rute comerciale mult prea primejdioase pentru a mai putea fi străbătute. În aceste vremuri tulburi, o urmă de speranță se întrezărește la orizont. Un nou Împărat urmează să vină la conducere, fiind mai hotărât ca niciodată să alunge toți invadatorii pentru totdeauna!

În Way of the Panda, TU și prietenii tăi veți prelua controlul asupra unuia dintre cele patru clanuri Panda. Trimiteți-vă campionii să își dezvolte puterile, să îndeplinească misiuni nobile și să reconstruiască marile orașe. Folosindu-vă de personajele specifice fiecărui clan, vă veți deplasa pe hartă încercând să alungați cât mai mulți invadatori și să redobândiți teritoriile pierdute. Când toate pericolele din jurul unui oraș au fost îndepărtate, jucătorii pot începe să construiască clădiri. Alungarea invadatorilor și construirea de noi clădiri vor aduce prestigiu fiecărui Clan. Cel care va acumula cele mai multe puncte de prestigiu la sfâșitul jocului va deveni mâna dreaptă a noului Împărat.

Pleacă la război și protejează-ți țara de baștină!

Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

2-4 jucători

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

Tematică

,

Anul publicării

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Way of the Panda”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *