Victorian Masterminds

235.00 lei 199.00 lei

Vârstă 14+   2-4 Jucători    Maxim 60 de minute  

Sherlock Holmes este de negăsit! În absența celui mai mare detectiv din istoria Londrei, cele mai ingenioase și răufăcătoare minți au decis să aducă cât mai multă teroare asupra populației globului! TU ești unul dintre acești răufăcători! Ești pregătit să provoci haos?

În stoc

Mecanici de Joc: ,
Descriere

Bine ai venit într-o lume a răufăcătorilor!

Întreg mapamondul este zdruncinat de un val de crime! Forțele polițienești din fiecare stat nu mai reușesc să facă față acestor atrocități! Pentru a face lucrurile și mai rele se pare că Sherlock Holmes a dispărut! Cei mai ingenioși răufăcători din lume își duc planurile la bun sfârșit pentru a dezlănțui haos și teroare asupra populației rămase fără apărare. Dar, într-un final, un singur răufăcător va deține controlul suprem și va provoca cel mai mult haos!

În Victorian Masterminds, fiecare jucător controlează câte un răufăcător care urmărește să construiască o mașinărie mecanică cu ajutorul căreia să preia controlul asupra lumii. Aceasta nu este însă o sarcină ușoară, așa că fiecare răufăcător are nevoie de puțin ajutor. Jucătorii își vor trimite agenții cu abilități speciale în marile orașe ale lumii pentru a strânge resurse, răpi oameni și nu în ultimul rând pentru a sabota planurile celorlalți răufăcători. În final, unul singur va deține controlul asupra lumii.

Ești pregătit să îți testezi abilităție de răufăcător?

Informații suplimentare
Număr de jucători

2 – 4 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

,

Anul publicării

Genuri

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Victorian Masterminds”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *