Unlock 4! Exotic Adventures

(O recenzie client)

125.00 lei

  Vârstă 10+   1-6 Jucători   Maxim 90 de minute  

Intrați în universul “escape room” cu Unlock! Descoperiți noi mistere în 3 scenarii exotice care vă vor purta pe tărâmul dinozaurilor, în povestea Sheherezadei și nu în ultimul rând într-o minte plină de coșmaruri!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

Stoc epuizat

Mecanici de Joc: ,
Descriere

Bine ai venit în universul Unlock!

Unlock! Este un joc de cărți cooperativ de tipul “escape room” care utilizează un sistem simplu care vă permite să căutați indiciii în diferite scene, să combinați obiecte și să rezolvați ghicitori. Cu ajutorul aplicației de telefon veți căuta dovezi, verifica diferite indicii și veți monitoriza timpul pe care îl mai aveți pentru a elucida misterul!

Unlock! Exotic Adventures vine cu 3 noi mistere: “Night of the Boogeymen”, “Scheherazade’s Last Tale” și “Expedition: Challenger”.

Ești pregătit de aventură?

Pentru a putea juca Unlock! Exotic Adventures este necesară instalarea aplicației pentru Android sau iOS.

Informații suplimentare
Număr de jucători

1-6 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

,

Anul publicării

Genuri

Tipuri

Recenzii (1)

1 recenzie pentru Unlock 4! Exotic Adventures

  1. vladutandrei.olaru (proprietar verificat)

    Unlock este un joc foarte placut, tematic, care simuleaza perfect cele mai bune parti ale unui escape room – puzzle-urile specifice, nu jocurile de dexteritate pe care eu, personal, nu le suport. Am jucat toate celelalte cutii din serie si pot spune ca inca sunt surprins cu fiecare scenariu nou, designerii chiar depun un efort sa vina cu idei noi si sa se repete cat mai putin. Desi am avut mici divergente cu aplicatia – spoiler, in ultimele versiuni au acordat si utilizarea microfonului si nu mi s-a parut implementarea foarte reusita, ne-am distrat de minune.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *