Ultimate Werewolf Legacy

225.00 lei 202.50 lei

Vârstă 13+   8-16 Jucători    Maxim 60 de minute

Acțiunile au consecințe! În Ultimate Werewolf – Legacy, jucătorii și satul în sine au atribute care vor evolua de la un joc la altul! O pripită și neinspirată decizie vă poate bântui până la sfârșitul campaniei de joc! Indiferent de rol, jucătorii pot câștiga titluri și abilități noi pentru jocurile viitoare! Veți avea parte de o experiență diferită de fiecare dată când veți reveni în Ultimate Werewold – Legacy!

În stoc

Mecanici de Joc: ,
Descriere

Bine ai venit în universul din Werewolf!

În jocul original Ultimate Werewolf, jucătorii primesc roluri secrete, având misinea de a descoperi care dintre ei sunt vârcolaci. În tot acest timp, jucătorii care sunt vârcolaci încercă să scape de toți sătenii înainte de a fi descoperiți. Jocul necesită ca jucătorii să fie atenți și să deducă acțiunile celorlalți pentru a supreviuețui și câștiga.

Ultimate Werewolf Legacy ridică tensiunea și sporește impactul deciziilor luate de către jucători, întrucât acestea vor influența jocurile viitoare. Personajele din joc vor evolua pe parcursul campaniei de joc, dobândind noi abilități. Satul în sine se va schimba și el în funcție de deciziile jucătorilor și de deznodământul fiecărei sesiuni de joc. Există multiple căi în care jocul poate evolua, ceea ce înseamnă că experiența grupului tău va fi foarte diferită de cea a altui grup. Acest lucru ajută foarte mult și la rejucabilitate, întrucât puteți relua campania de joc cu un alt grup, urmând a avea parte de o experiență diferită.

Vârcolac sau sătean? Joacă Ultimate Werewolf – Legacy pentru a afla de partea cui ești!

Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

8-16 jucatori

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

,

Tematică

Anul publicării

Designer

Publisher

Genuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ultimate Werewolf Legacy”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *