Thunderstone Quest

295.00 lei

Vârstă 14+   2-4 Jucători    Maxim 90 de minute  

Întră în universul Thunderstone în cea de-a treia ediție a unuia dintre cele mai iubite “deckbuildere”. Te așteptă noi aventuri și monștri legendari gata să fie răpuși de către gașca ta de prieteni. Recrutează eroi, înarmează-te cu cele mai puternice vrăji și pleacă în aventuri de proporții epice! Numai în Thunderstone Quest!

În stoc

Mecanici de Joc:
Descriere

Descriere generala joc

Bine ai venit în Thunderstone Quest!

În Thunderstone Quest, TU și prietenii tăi vă veți asuma rolul câte unui Campion, recrutând eroi și urmărind a obține cele mai bune vrăji și arme. De ce toate acestea? Desigur, pentru a vă aventura în cele mai periculoase temnițe unde vă veți lupta cu monștri legendari pentru a câștiga puncte de experiență și comori.

Scopul vostru este să găsiți patru chei, moment în care unul dintre “Gardienii Thunderstone” va fi invocat, iar voi vă veți putea bucura de o ultimă bătălie epică! După aceasta, fiecare jucător își numără punctele de victorie de pe cărțile din propriul pachet și de pe “token-urile” de experiență obținute în timpul jocului! Cel cu cele mai multe puncte va fi declarat câștigător și se va bucura de toată gloria!

Noi credem că Thunderstone Quest este un deliciu pentru fanii jocurilor de tipul “deckbuilding”. Această nouă versiune incorporează feedback-ul jucătorilor acumulat pe o perioadă de 10 ani și perfecționează mecanicile de joc pentru a vă oferi experiența definitivă a jocului Thunderstone.

Sunteți pregătiți să vă aventurați în temniță?

Informații suplimentare
Număr de jucători

2-4 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

Anul publicării

Genuri

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Thunderstone Quest”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *