Terraforming Mars (English Version)

285.00 lei

Vârstă 12+   2-4 Jucători    Maxim 120 de minute

În jocul Terraforming Mars, TU ești liderul unei corporații care trebuie să transforme planeta Marte într-un mediu favorabil vieții umane. Împreună cu ceilalți jucători, veți dezvolta proiecte grandioase de ridicare a nivelului oxigenului, a temperaturii și a suprafeței de ocean de pe planeta Marte. Cel care va veni cu cele mai ambițioase proiecte și care va contribui decisiv la transformarea planetei va fi desemnat câștigătorul jocului.

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

Stoc epuizat

Mecanici de Joc: , , ,
Descriere

Este anul 2400, anul în care Pamânul a decis că nu mai poate susține întreaga omenire! Supraprapopularea și exploatarea excesivă a resurselor ne-au adus în punctul în care trebuie să căutăm soluții dincolo de orizonturile cunoscute.

Terraforming Mars este un joc S.F. care pare însă foarte actual și real, prezentându-ne un potențial viitor al omenirii și arătându-ne din punct de vedere ștințific care sunt pașii pe care omenirea trebuie să îi urmeze pentru a se extinde pe o altă planetă.

Noi recomandăm Terraforming Mars oricărui grup care vrea să aibă parte de un joc economic foarte strategic care îi va recompensa pe cei care joacă tactic și care își planifică mutările pe termen lung.

Ești pregătit să construiești o nouă casă pentru omenire?

Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

1-5 jucători

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, , ,

Tematică

Anul publicării

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Terraforming Mars (English Version)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *