Teotihuacan: Late Preclassic Period

129.00 lei

Vârstă 12+   1-4 Jucători    Maxim 120 de minute  

Imbogateste experienta din Teotihuacan cu Late Preclassic Period, o extensie modulara care introduce noi optiuni de joc: Priests and Priestesses (puteri asimetrice pentru fiecare jucator); Height of Development (construirea unui nou tempu); Seasons of Progress (sezoane cu impact diferit asupra jocului); Architecture (noi modalitati de construire si decorare a piramidei centrale) si Development (noi tehnici de inginerie)

În stoc

Mecanici de Joc: , , ,
Descriere

Bine ai revenit in Orasul Zeilor!

Teotihuacan: Late Preclassic Period este o extensie modulara care introduce noi optiuni menite sa imbogateasca experienta din jocul de baza. Jucatorii pot beneficia acum de puteri asimetrice care ofera beneficii unice. Construirea unui nou templu sacru permite la randul sau deblocarea unor abilitati foarte puternice. Evenimente diverse vor afecta si surprinde jucatorii in fiecare sezon. De asemenea, noile tehnici de inginerie si planurile de infrumusetare a Piramidei Soarelui vor oferi jucatorilor noi provocari si posibilitati de joc.

Toate modulele incluse in Teotihuacan: Late Preclassic Period sunt compatibile intre ele si pot fi combinate impreuna sau individual cu jocul de baza.

Experimenteaza leaganul civilazatiei pre-columbiene in Teotihuacan: Late Preclassic Period!

Aceasta este o extensie si neceista jocul de baza Teotihuacan!

Informații suplimentare
Număr de jucători

1-4 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, , ,

Anul publicării

Genuri

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Teotihuacan: Late Preclassic Period”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *