Teotihuacan: City of Gods

210.00 lei

Vârstă 12+   1-4 Jucători    Maxim 120 de minute  

Călătorește în timp și fii martorul ascensiunii și decăderii celui mai înfloritor oraș din perioada civilazației pre-columbiene! Ghidează-ți muncitorii, strânge resurse, câștigă favoarea zeilor și devin-o arhitectul care a pus bazele faimoasei piramide a soarelui!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

Stoc epuizat

Mecanici de Joc: , , ,
Descriere

Bine ai venit in Orașul Zeilor!

În Teotihuacan, fiecare jucător controlează o forță de muncă care crește în putere și experiență cu fiecare mutare întreprinsă. În fiecare tură, jucătorii mută un muncitor pe tabla modulară, alegând una din cele doua opțiuni disponibile în fiecare locație: una care îți oferă o acțiunie specifică și posibilitatea dezvoltării muncitorului sau una care oferă un bonus puternic, dar fără opțiunea de dezvoltare a muncitorului respectiv.

În timp ce iși gestionează forța de muncă și resursele, jucătorii dezvoltă noi tehnologii, urcă treptele celor trei Mari Temple, construiesc case pentru locuitorii orașului și contribuie la ridicarea legendarei minuni arhitecturale din centrul orașului, Piramida Soarelui.

Fiecare joc de Teotihuacan este jucat pe parcursul a trei ere. La sfârșitul fiecăreia, eforturile jucătorilor vor fi evaluate, urmând ca cel care a obținut cea mai multă faimă să fie declarat câștigător!

Ești pregătit să ridici un oraș care să îi impresioneze chiar și pe zei?

Informații suplimentare
Număr de jucători

1-4 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, , ,

Anul publicării

Genuri

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Teotihuacan: City of Gods”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *