Back

Stone Age Anniversary Edition (engleză)

325.00 lei 260.00 lei

Vârstă 10+   2-4 Jucători    Maxim 90 de minute  

O ediție aniversară pentru unul dintre cele mai iubite jocuri de familie! Ați reușit să supraviețuiți căldurii și secetei din timpul verii, dar credeți că puteți face față gerului iernii pentru a pune bazele civilizației umane? Cheamă-ți prietenii la joc și condu-ți tribul spre prosperitate în Stone Age Anniversary Edition!

În stoc

Mecanici de Joc: , ,
Descriere

Bine ați venit în Epoca de Piatră!

Viața a fost grea la începutul istoriei umane, iar strămoșii noștri s-au luptat în fiecare zi pentru supraviețuire. Prin ingeniozitate, sub amprenta timpului, aceștia au reușit să pună bazele civilizației umane.

Această ediție aniversară de 10 ani vine cu o tablă de joc cu două fețe, cea clasică din jocul original și una complet nouă care vine cu noi provocări specifice iernii. Animale sălbatice dau târcoale tribului vostru în căutarea hranei, iar voi trebuie să lucrați împreună pentru a le alunga și a vă proteja tribul. Ninge necontenit, iar temperaturile sunt într-o continua scădere. Pentru a supraviețui gerului, tribul vostru trebuie să strângă mult mai repede resursele necesare și să depoziteze din timp alimentele indispensabile pentru a evita înfometarea și pentru a supraviețui lungii ierni.

Pregătiți-vă hainele groase! Sunteți gata pentru o călătorie în timp?

Informații suplimentare
Număr de jucători

2 – 4 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, ,

Anul publicării

Genuri

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stone Age Anniversary Edition (engleză)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *