Solenia

140.00 lei

Vârstă 10+   1-4 Jucători    Sub 60 de minute  

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi viața fără ciclul zi – noapte? Locuitorii planetei Solenia se confruntă de mii de ani cu acest teribil blestem! Jumătate din planetă cufundată în întuneric, jumătate scăldată în lumină! Ajută-i să suprăviețuiască furnizându-le bunurile necesare!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

În stoc

Mecanici de Joc: ,
Descriere

Bine ai venit pe Solenia!

Acum foarte mult timp planeta Solenia și-a pierdut ciclul zi – noapte. Emisfera nordică a rămas în întuneric pentru totdeauna în timp ce emisfera sudică se scaldă veșnic în lumina soarelui.

În Solenia, misiunea TA este să livrezi bunuri esențiale locuitorilor celor 2 emisfere. Locuitorii “de noapte” au nevoie de pietre și apă, în timp ce locuitorii “de zi” au nevoie de lemn și grâu pentru a supraviețui. Fii eficient în colectarea și livrarea resurselor și depășește-ți adversarii pentru a strânge cele mai multe stele de aur până la sfârșitul jocului!

Ce ne place cel mai mult la Solenia? Grafica lui Vincent Dutrait ? Atenția la anumite detalii de design? Tabla modulară care prezintă ciclul zi-noapte într-un mod unic? Într-un cuvânt…TOATE! Solenia este recomandarea noastră de joc de familie care împletește foarte bine mecanicile de gestionare a resurselor și a cărților din mână.

Locuitorii din Solenia te așteaptă! Ești pregătit să livrezi non-stop?

Informații suplimentare
Număr de jucători

1-4 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

,

Anul publicării

Genuri

,

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Solenia”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *