Back

Sheriff of Nottingham (2nd Edition)

225.00 lei

Vârstă 14+3-6 JucatoriMaxim 60 de minute

Sheriff of Nottingham (2nd edition) include un regulament revizuit si o grafica noua, precum si extensiile pentru al 6-lea comerciant, piata neagra si deputatii serifului!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

În stoc

Descriere

Cel mai de temut șerif vine în Nottingham! Ești pregătit să îl înfrunți?

Cheamă-ți gașca de prieteni și pregătiți-vă să intrați în pielea unor negustori care trebuie să declare ce bunuri vor să introducă în orașul Nottingham. Până aici toate bune și frumoase, doar că în jocul Sheriff of Nottingham, unul dintre voi va juca rolul șerifului, urmând a decide cine va avea cale liberă, cine va fi supus unei inspecții și cine va avea bunurile confiscate.

Ce vei face? Ești cinstit și declari tot sau îți încerci norocul și cu bunuri ilegale? Ai grijă, pentru că șeriful este foarte vigilent și simte negustorii puși pe ilegalități, iar dacă îi prinde, le confiscă marfa.

Noi știm deja că veți încerca pe cât posibil să fiți cinstiți, dar în același timp vrem să vă spunem că șeriful, cu motivația corespunzătoare, are obiceiul de a mai închide ochii la bunurile ilegale.

Recomandăm Sheriff of Nottingham atât negustorilor cinstiți cât și celor mai puțini cinstiți, puși pe cacealma. Indiferent de deciziile luate pe parcursul jocului, un lucru este sigur: te vei distra de minune alături de prietenii tăi într-un joc rapid, cu reguli simple și interacțiune din belșug.

Te-ai hotărât? Vei fi un negustor cinstit?

Informații suplimentare
Număr de jucători

3-6 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

,

Anul publicării

Genuri

,

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sheriff of Nottingham (2nd Edition)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *