Shards of Infinity

75.00 lei

Vârstă 10+   2-4 Jucători    Maxim 30 de minute

Luptă-te pentru a obține puterea unui zeu în Shards of Infinity! Fii campionul uneia dintre cele patru facțiuni unice și implică-te într-un război intergalactic cu miză divină!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

Stoc epuizat

Mecanici de Joc:
Descriere

Bine ai venit în universul din Shards of Infinity!

Construit cu abilitatea de a schimba realitatea așa cum o știm, motorul “Infinitului” a fost cea mai mare realizare a omenirii. Corupți însă de puterea acestuia, creatorii motorului au început să folosească puterea runelor infinitului pentru a subjuga națiunile lumii.

După un mileniu de sclavie, a luat naștere rezistența care a reușit să distrugă această mașinărie de o putere inimaginabilă. Din păcate, bucăți din runele Infinitului, care alimentau motorul au fost împrăștiate în majoritatea orașelor, provocând distrugeri masive și lăsând civilizația noastră în ruine. Din cele mai ascunse locuri ale lumii, au apărut succesorii lui Homo Sapiens, patru facțiuni conduse de un campion care poate controla puterea runelor infinitului.

TU ești unul dintre aceștia și vei concura în Shards of Infinity cu ceilalți jucători pentru a obține puterea asupra runelor Infinitului. Pentru a câștiga trebuie fie să mânuiești primul puterea acestor artefacte, fie să iți distrugi adversarii până obțină puterea supremă!

Shards of Infinity oferă jucătorilor într-un pachet compact, un nivel de strategie rar întalnit într-un joc de tipul “deck building”.

Esti pregătit să devii un zeu?

 

Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

2-4 jucatori

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

Tematică

,

Anul publicării

Genuri

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Shards of Infinity”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *