Sentient

225.00 lei

Vârstă 12+   2-4 Jucători    Maxim 60 de minute

Viitorul este aici! Cumpără roboți, programează-i în cel mai eficient mod posibil, atrage noi investitori și condu revoluția tehnologică!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

Stoc epuizat

Mecanici de Joc: , , ,
Descriere

Noua revoluție tehnologică este aici!

Așa numiții roboți Sentient sunt gata să intre în acțiune. Informații, transport, industrie, toate sectoarele sunt la îndemâna noastră cu acești roboți. Construirea lor este partea ușoară. Adevărata provocare este programarea acestora. Mari companii se întrec pentru a găsi cea mai eficientă soluție, dar numai una va câștiga competiția viitorului! Un lucru este sigur: cine va dezvolta cel mai eficient sistem de inteligența artificială, va deveni mai bogat decât și-a imaginat vreodată.

În Sentient, TU ești liderul unei astfel de companii. Misiunea ta este foarte clară: cumpără cei mai valoroși roboți și programează-i în cadrul fabiricii tale. Fiecare robot adăugat îți va modifica tabla de joc și va stârni interesul anumitor investitori. Programează-ți roboții în cel mai eficient mod pentru a a dezvolta cea mai grandioasă rețea de inteligența arficială.

Noi recomandăm Sentient ca fiind un joc rapid, atrăgător, cu reguli simple care îi poate mulțumi atât pe jucătorii profesioniști, cât și pe cei mai puțin experimentați. Suntem siguri că pasionații de logică și matematică vor fi impresionați de mecanica de manipulare a zarurilor, care folosită eficient va crea o adevărată mașinărie de puncte de victorie. Este un joc care te pune să gândești matematic, dar care îți oferă o satisfacție imensă atunci când observi că mașinăria pusă cap la cap de tine funcționează.

Ești pregătit să fii liderul revoluției tehnologice?

Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

2-4 jucători

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, , ,

Tematică

,

Anul publicării

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sentient”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *