Scythe

349.00 lei

Vârstă 14+   1-5 Jucători    Maxim 120 de minute

Roboți giganți te așteaptă să îi activezi într-un univers alternativ al anilor 1920 în Europa de Est. Este o perioadă de inovație, inimi frânte, onoare și mașinării ruginite! Pune bazele unui nou imperiu și afirmă-te ca lider politic într-una din cele mai fascinante lumi create vreodată pentru un joc de societate!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

Stoc epuizat

Mecanici de Joc: ,
Descriere

Este o perioadă de neliniște în Europa anilor 1920!

Cenușa din Primul Război Mondial încă mai întunecă zăpada din fiecare iarnă. Orașul stat – capitalist cunoscut sub numele de “Fabrica”, care a alimentat întregul războiul cu mașinării blindate, și-a închis deodată porțile, atrăgând atenția tuturor țărilor vecine. Lideri puternici, din cinci facțiuni diferite își vor îndrepta atenția spre această bucată mică de pământ care valorează o avere.

În Scythe, Tu și prietenii tăi veți juca rolul câte unui lider aparținând uneia dintre cele cinci facțiuni din Europa de Est. Nu stați mult pe gânduri și treceți la treabă! Trebuie să câștigați faimă și avere prin impunerea facțiunii pe care o conduceți în teritoriile din jurul misterioasei Fabrici. Veți cuceri orașe, recruta noi soldați, strânge resurse, construi clădiri și activa mașinării monstruoase care să vă ajute să dominați zona.

Jocul Scythe este unul dintre puținele jocuri de care putem spune că este extraordinar atât din punctul de vedere al graficii cât și al mecanicilor de joc. Arată fantastic! Un întreg univers a fost creat până la cele mai mici detalii pentru a vă oferi vouă un nou nivel profund de imersiune, rar întâlnit într-un joc de societate. Scythe oferă jucătorilor un control aproape complet asupra sorții lor. În afară de obiectivele ascunse, singurele elemente de noroc sunt cărțile de evenimente pe care le veți trage atunci când veți interacționa cu sătenii din noile teritorii pe care le descoperiți. Chiar și sistemul de luptă este alimentat de către propriile voastre alegeri și nu de elemente ce țin de noroc. Noi vă invităm să descoperiți universul din Scythe și să ne povestiți experiența voastră de joc.

Ești pregătit să devii cel mai puternic lider din Europa de Est?

Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

1-5 jucători

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

,

Tematică

,

Anul publicării

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scythe”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *