Scythe: Rise of Fenris

215.00 lei

Vârstă 14+   1-5 Jucători    Maxim 120 de minute  

Imperii au înviat și decăzut în urma Marelui Război, iar Europa se află în pragul unei noi ere. Economia este robustă, moralul este ridicat, iar apărarea este puternică. Există însă câteva rapoarte care fac referire la apariția unor soldați care se comportă foarte ciudat, dar par a fi doar niște zvonuri care cel mai probabil sunt inofensive. Sau nu? Pregătește-te pentru o aventură epică, imersivă și plină de surprize în Scythe: Rise of Fenris!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

În stoc

Mecanici de Joc: ,
Descriere

Bine ai revenit în universul din Scythe!

Scythe: Rise of Fenris, permite două moduri de joc:

  • Campanie (8 jocuri): povestea din Scythe ajunge la o concluze pe parcursul a 8 jocuri. Chiar dacă campania include surprize și schimbări permanente asupra jocului, aceasta este complet resetabilă și repetabilă.
  • Modular (11 module): ca o alternativă la campanie sau după ce ați finalizat campania, diferitele module care vor fi dezvăluite pot fi utilizate în diferite combinații într-un joc normal de Scythe dupa preferințele jucătorilor. Aceste module sunt compatibile cu toate extensiile Scythe și include chiar și un modul de joc cooperativ care nu este inclus în campanie.

Scythe: Rise of Fenris, este după părerea noastră una dintre cele mai bune extensii  dezvoltate pentru un joc  de societate.  Oferă varietate și opțiuni pentru a satifsace orice jucător de Scythe. Fie că sunteți adepții unei campanii imersive cu o poveste fascinantă sau doar vreți să introduceți anumite module în jocurile voastre de Scythe, noi vă garantăm că veți fi surpinși într-un mod plăcut de calitatea acestei extensii.

Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

1-5jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

,

Tematică

,

Anul publicării

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scythe: Rise of Fenris”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *