Res Arcana

149.00 lei 141.50 lei

Vârstă 12+   2-4 Jucători    Maxim 60 de minute  

Întră în universul din Res Arcana, o lume plină de magie și dragoni fioroși! Alege-ți magul preferat, manipulează esențele magiei, făurește artefacte unice și invocă dragoni cu care să îți învingi adversarii! În final numai unul dintre voi va putea fi stăpânul magiei în Res Arcana!

În stoc

Mecanici de Joc: , ,
Descriere

Magia pluteste in aer…

Într-un turn înalt, un alchimist pregătește poțiuni combinand cele mai nastrusnice lichide. Într-o pădure sacră, un Druid mănâncă plante pentru a savarsi un ritual mistic. În catacombe, un necromant invoca un dragon de oase…Bine ați venit în lumea din Res Arcana!

In acest univers, viata, moartea, energia, calmul si aurul sunt toate esente care alimenteaza arta magiei. Manipuleaza aceste esente si foloseste-le pentru a crea artefacte misterioase. Invoica din cele mai intunecate colturi ale lumii dragoni fiorosi cu ajutorul carora sa iti rapui adversarii!

Daca sunteti in cautarea unui “engine builder” care arata foarte bine, cu reguli putine si durata de joc mica, atunci Res Arcana este una dintre cele mai bune recomandari din Barlog!

Esti pregatit sa devii expert in arta magiei?

Informații suplimentare
Număr de jucători

2 – 4 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, ,

Anul publicării

Genuri

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Res Arcana”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *