Raccoon Tycoon

210.00 lei

Vârstă 8+   2-5 Jucători    Maxim 90 de minute  

 Riști și câștigi sau…poate pierzi. Întră în loteria pentru cel mai prolific magnat din istoria tărâmului Astoria. Nicicând jucatul la bursă nu a fost mai distractiv decât în Raccoon Tyccoon, un joc economic pentru întreaga familie!

În stoc

Mecanici de Joc: ,
Descriere

Bine ai venit în Astoria!

Acesta este un tărâm în plină dezvoltare! Noi orașe, fabrici și căi ferate apar de la o zi pe alta! Desigur că de această dezvoltare economică trebuie să profite cineva, iar aici intervii TU, un magnat șiret, hotărât să beneficieze cât mai mult de această situație pentru a-și dezvolta propriile afaceri.

În Raccoon Tycoon, TU și prietenii tăi jucați rolul unui astfel de magnat. Fiecare dintre voi încearcă să producă cele mai valoroase mărfuri într-o piață în continuă schimbare. Jucătorii pot folosi resursele obținute pentru a construi orașe sau le pot vinde la cel mai bun preț disponibil pe piața de mărfuri pentru a obține profituri cât mai mari care pot fi utilizate în licitații pentru căi ferate. De asemenea, profiturile pot fi folosite și pentru a construi clădiri care oferă bonusuri de producție puternice celor care le dețin. În final, deținerea celor mai prospere orașe și căi ferate va determina câștigătorul!

Ești pregătit să riști la bursă?

Informații suplimentare
Număr de jucători

2 – 5 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

,

Anul publicării

Genuri

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Raccoon Tycoon”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *