Pioneer Days

225.00 lei

Vârstă 14+   2-4 Jucători    Maxim 60 de minute

Protejează-ți prietenii și familia în timp ce traversează unul dintre cele mai periculoase drumuri din Vestul Sălbatic! Pericole precum raiduri de bandiți, furtuni necruțătoare și foamete vă așteaptă la tot pasul în Pioneer Days!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

În stoc

Mecanici de Joc: , ,
Descriere

Bine ai venit în Vestul Sălbatic!

În Pioneer Days vei conduce o caravană în timp ce traversează necruțătorul Vest Sălbatic. Recrutează cei mai vrednici cowboy, strânge resursele necesare și folosește inteligent sistemul unic de zaruri care îți stă la dispoziție. Ai grijă, pericole te așteaptă la tot pasul! Fiecare zar pe care nu îl vei folosi va aduce mai aproape un dezastru care va afecta toți jucătorii.

În Pioneer Days, cel care va face față cel mai bine acestor dezastre, conducându-și caravana în siguranță spre adăpost, va fi desemnat câștigător la sfârșitul călătoriei prin Vestul Sălbatic.

Noi recomandăm Pioneer Days pasionaților de western și nu numai. Este un joc în care fiecare resursă pe care o dețineți este vitală pentru a asigura bunăstarea caravanei tale.Te vei confrunta cu decizii grele care vor avea consecințe drastice pe parcursul călătoriei tale prin Vestul Sălbatic, dar care vor face totodată ca victoria să fie cu atât mai placută!

Ești pregătit de aventură?

Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

2-4 jucători

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, ,

Tematică

Anul publicării

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pioneer Days”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *