Monolith Arena

195.00 lei 172.00 lei

Vârstă 10+   2-4 Jucători    Sub 60 de minute

Monolith Arena te cheamă la luptă! A venit momentul să participi la cea mai sângeroară olimpiadă din toate timpurile! Nu contează de unde sau cine ești, ai libertatea să te înscrii în competiție și să îi provoci pe cei mai înfricoșători campioni din Monolith Arena

În stoc

Mecanici de Joc: , , ,
Descriere

Bine ai venit în cea mai periculoasă arenă!

Monolith Arena este un joc tactic în care TU și prietenii tăi veți intra în pielea unor campioni gata să se prezinte în arenă, într-o luptă epică pentru gloria supremă! Pregătește-ți armata pentru a face față luptei cu adversarii. Fiecare dintre campioni aparține unei facțiuni diferite, având la dispoziție o armată proprie cu abilități speciale. Surpinde-ți adversarul cu atacuri neprevăzute și încearca să le dobori stindardul pentru a ieși învingător.

Monolith Arena este un joc fantastic care duce sistemul din Neuroshima Hex la următorul nivel, îmbrăcând totul într-un nou univers dominat de oameni, pitici, elfi și demoni. Fiecare facțiune oferă un stil și o abordare diferită de joc. Adaptarea este la rang de artă iar suprinderea adversarului este esențială pentru a reuși să îi doborâți stindardul.

Ai curajul să îi provoci pe campionii din Monolith Arena?

Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

2-4 jucatori

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, , ,

Tematică

,

Anul publicării

Designer

Publisher

Genuri

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Monolith Arena”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *