Manhattan

215.00 lei

Vârstă 10+   2-4 Jucători    Sub 60 de minute

Intră în cursa nebună pentru construirea celui mai înalt zgârie nori din lume! Controlează piața imobiliară și țintește spre cer într-un joc de familie perfect

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

În stoc

Mecanici de Joc: ,
Descriere

Boom imobiliar în Manhattan! Dar nu numai aici! Zgârie nori se ridică în toată lumea!

În jocul Manhattan, TU ești un mare afacerist care ai identificat numeroase oportunități de a construi zgârie nori în Sydney, Frankfurt, Hong Kong, Sao Paulo și Cairo.

Ai grijă! Competiția imobiliară a început! În Manhattan cu cât vei ținti mai mult spre cer cu atât vei puncta mai bine! Te vei concentra să ridici cât mai mult propriile clădiri sau vei încerca să pui ultima cărămidă pe clădirile prietenilor tăi? Aceasta este marea dilemă cu care te vei confrunta în fiecare tură! Jucătorii vor puncta la fiecare șase runde pentru cele mai înalte clădiri pe care le dețin, cele mai multe clădiri din fiecare oraș, precum și de pe toată harta. După patru ture de joc, jucătorul cu cele mai multe puncte este declarat câștigător!

Un joc simplu, pe care îl înveți în cinci minute, perfect pentru o seară în familie sau pentru o întânire cu gașca ta de prieteni! Este un joc viu colorat, cu o grafică care te binedispune și cu o prezență ce se face remarcată imediat datorită aspectului tridimensional al componentelor și al tablei de joc.

Ești pregătit să investești în zgârie nori?

Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

2-4 jucători

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

,

Tematică

Anul publicării

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Manhattan”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *