KeyForge: Call of the Archons (2 Player Starter Set)

185.00 lei 166.00 lei

Vârstă 14+   2 Jucători    Sub 60 de minute  

Faceți cunoștință cu primul joc de tipul “Unique Deck Game” din lume! Îmbrățișați rolul unui Archon, conduceți-vă armata spre victorie și acaparați puterea seifurilor din “Crucible”. Sistemul unic de joc vă garantează că nicio luptă din Keyforge nu va fi la fel!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

În stoc

Mecanici de Joc: ,
Descriere

Bine ați venit în Keyforge, primul joc de tipul “Unique Deck Game” din lume!

În Keyforge, fiecare pachet “Archon” pe care îl veți folosi este unic, având propriul său amestec de cărți. Conform legendarului designer al jocului, Richard Garfield, există peste 140 cvadrilione de posibilități de pachete care conțin o combinație unică de cărți.

Compoziția fiecărui pachet de cărți nu poate fi alterată și oferă o experiență completă de joc, ceea ce înseamnă că de îndată ce ați desfăcut pachetul sunteți gata de joc. Acest lucru nu numai că elimină constanta necesitate de dezvoltare a pachetului, dar creează și un mod unic de joc, cu mecanici inovatoare care vă provoacă să utilizați fiecare carte din pachetul vostru în căutarea celor mai puternice combinații. În Keyforge nu cărțile în sine reprezintă asul din mânecă, ci abilitatea jucătorilor de a vedea și a crea interacțiuni între cărțile care vin în fiecare pachet.

În fiecare joc de Keyforge, jucătorii se vor folosi de creaturile din pachet, tehnologiile și artefactele disponibile pentru a strânge resursele necesare deschiderii seifului din Crucible, în tot timpul acesta încercând să respingă și valurile de creaturi ale adversarului.

Sunteti gata să experimentați un joc cu adevărat unic?

Informații suplimentare
Număr de jucători

2 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

,

Anul publicării

Genuri

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „KeyForge: Call of the Archons (2 Player Starter Set)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *