InBetween

105.00 lei

Vârstă 10+   2 Jucători    Sub 60 de minute

Intră în lumea din InBetween și experimentează pe pielea ta războiul dintre dimensiunea oamenilor și cea a creaturilor. Salvează cetățenii sau devorează-i într-un joc cu atmosferă de Stranger Things!

Stoc epuizat

Mecanici de Joc: , , ,
Descriere

Bine ai venit în orașul Upsideville!

Ceva întunecat străbate străzile orașului. Oameni dispar fără urmă de la o zi la alta. Prietenii și vecinii tăi încep să se comporte foarte ciudat. Poți citi frica pe fața lor și un mesaj parca nerostit, născut din disperare: „Ce se intâmplă cu noi? Nu vreau să fiu următorul. Ajută-mă!”

InBetween este un joc pentru doi, în care unul dintre voi va proteja cetățenii orașului Upsideville, iar celălalt va interpreta rolul creaturii, încercând să îi devoreze. Pe rând, fiecare va juca diferite cărți pentru a încerca să atragă anumite personaje în dimensiunea sa. Există multiple căi de victorie în InBetween. Un jucător poate câștiga fie prin atragerea unui anumit număr de personaje în dimensiunea sa, fie prin creșterea gradului de conștientizare la cel mai înalt nivel.

Soarta orașului Upsideville este în mâinile tale. Vor reuși oamenii să câștige acest conflict dintre dimensiuni și să meargă din nou liniștiți pe străzile orașului? Sau întunericul va acapara întreg orașul, iar creatura va străbate nestingherită străzile?

Joacă InBetween pentru a afla!

Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

2 jucatori

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, , ,

Tematică

Anul publicării

Designer

Publisher

Genuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „InBetween”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *