Imperial Settlers: Empires of the North

229.00 lei

Vârstă 10+  1-4 Jucători  Maxim 90 de minute 

Asumati-va rolul de lider in Imperial Settlers: Empires of the North! Puneti bazele unui imperiu grandios, ghidati-va clanul si navigati spre insule indepartate in cautarea gloriei! Descoperiti magia unui “engine builder” excelent in Imperial Settlers: Empires of the North!

În stoc

Mecanici de Joc: ,
Descriere

Bine ai venit in tinuturile nordice!

Colonistii din cele trei imperii nordice pornesc intr-o calatorie plina de peripetii spre noi taramuri, in cautarea de resurse si noi oportunitati de extindere. In aceasta calatorie nu stiti sigur cine va fi adversar si cine va fi prieten. Terenurile pe care le detineti la inceput sunt slabe, iar resursele foarte reduse, asa ca va trebui sa depuneti eforturi considerabile pentru a dobandi hrana si resursele necesare pentru a prospera.

In Imperial Settlers: Empires of the North fiecare jucator conduce unul dintre cele sase clanuri disponibile. Jocul se desfasoara pe parcursul mai multor runde in care jucatorii exploreaza noi terenuri, construiesc cladiri, fac comert cu resurse si navigheaza spre noi taramuri pe care le pot cuceri sau distruge.

Imperial Settlers: Empires of the North se adreseaza atat noilor jucatori cat si celor familiarizati  cu jocul Imperial Settlers, si nu in ultimul rand celor care sunt in cautarea unui “engine builder” excelent.  Foarte interesant este ca jocul ofera si o varianta “solo” foarte buna din punctul nostru de vedere.

Ai stofa de explorator? Descopera numai in Imperial Settlers: Empires of the North!

Informații suplimentare
Număr de jucători

1 – 4 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

,

Anul publicării

Genuri

,

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Imperial Settlers: Empires of the North”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *