Gizmos

155.00 lei

Vârstă 14+   2-4 Jucători    Sub 60 de minute

Lume! Lume! Marele Târg de Știință se apropie! Cele mai iscusite minți ale generației noastre se vor întrece pentru a dezvolta cele mai creative invenții! Cine va fi încoronat campion anul acesta? Joacă Gizmos pentru a afla. Un ideal joc de familie, plin de combinații năstrușnice care te vor surpinde de fiecare dată!

În stoc

Mecanici de Joc:
Descriere

Descriere generala joc

Bine ai venit la cel mai mare Târg de Știință!

În Gizmos, jucătorii vor intra în pielea unor inventatori veniți la Târgul de Știință pentru a dezvolta cele mai inovatoare mașinării! Folosindu-se de “distribuitorul 3D”, jucătorii vor strânge “bile de energie” de patru culori diferite pe care le vor folosi pentru a achiziționa diferite componente necesare pentru a-și dezvolta mașinăria. Eficiența va fi răsplătită pe măsură. Cu cât noile adiții sunt integrate mai inteligent, cu atât respectivul jucător va beneficia de reacții în lanț care îi vor aduce bonusuri și rezultate de joc mai bune. La final, jucătorul care construiește cea mai eficientă mașinărie este declarat câștigător!

Satisfacție maximă! Cam așa am putea descrie experiența de joc pe care ți-o oferă Gizmos. Momentul în care iți dai seama că mașinăria pusă cap la cap de tine funcționează este unul dintre cele mai satisfăcătoare întalnite de noi într-un joc. Mai mult, totul este construit gradual, întrucat pe parcursul jocului vei avea ocazia să iți testezi de mai multe ori mașinăria, finalul fiind doar punctul culminant al întregii experiențe de joc.

Crezi ca poti să obții premiul cel mare?

Ce descoperim în cutie!

  • 1 distribuitor de bilute
  • 4 placute pentru jucatori
  • 1 regulament
  • 20 jetoane premii
  • 112 carti Gizmos
  • 4 cerculete pentru depozitarea energiei
  • 52 bilute de energie
  • 1 lista cu efecte
Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

2-4 jucatori

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

Anul publicării

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gizmos”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *