Firenze (2nd edition)

199.00 lei 179.00 lei

Vârstă 12+   2-4 Jucători    Maxim 60 de minute  

Intrați în competiția pentru ridicarea celui mai înalt turn din Florența. Cărămizile sunt limitate, iar odată început un turn trebuie să îi susțineți construcția în fiecare tură. Vindeți turnurile la momentul potrivit sau riscați să le ridicați mai mult pentru a câștiga puncte adiționale? Descoperiți Firenze, un joc de familie plin de decizii interesante și cărămizi multicolore!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

În stoc

Mecanici de Joc: ,
Descriere

Florența, secolele XII – XIV.

Familiile cele mai puternice și influente nu concurează doar pentru puterea comercială și politică. Un simbol al avuției și statutului în societate este reprezentat și de cine reușește să construiască cele mai înalte turnuri.

În Firenze, TU și prietenii tăi sunteți constructori angajați de cele mai înstărite familii pentru a ridica turnuri mărețe. Veți construi turnurile folosind cărămizi de multiple culori pe care le primiți de pe cărțile de joc. Aveți grijă: odată de ați început construcția unui turn, trebuie să susțineți înalțarea sa în fiecare tură de joc, în caz contrar acesta va fi consdierat abandonat. Fiți atenți la proiectele celorlalți jucători pentru a nu sfârși în situația în care adversarii vă iau de sub nas fix cărămizile de care aveți nevoie!

La final veți primi puncte de prestigiu pentru contractele finalizate, iar cel cu cele mai multe puncte va fi declarat câștigător.

Ești pregătit să construiești un turn care să atingă cerul?

Informații suplimentare
Număr de jucători

2-4 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

,

Anul publicării

Genuri

,

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Firenze (2nd edition)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *