Fireball Island: The Curse of Vul-Kar

315.00 lei 236.25 lei

Vârstă 7+   2-4 Jucători    Maxim 60 de minute  

Vuk-Kar se întoarce mai periculos ca niciodată! Concurează cu ceilalți jucători într-o cursă nebună pentru a evada de pe insulă! Noua versiune a unuia dintre cele mai iubite jocuri oferă mai mult haos ca niciodată prin intermediul unui Vul-kar dinamic care te va surpinde în fiecare tură cu bile de foc mai mari și mai periculoase! Evită pericolele, strânge comori și asigură-te că ajungi primul la elicopter pentru a evada de pe insulă blestemată!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

În stoc

Mecanici de Joc: , , ,
Descriere

Bine ai venit pe insula lui Vul-Kar!

În Fireball: Fireball Island: The Curse of Vul-Kar, TU și prietenii tăi veți întruchipa niște aventurieri curajoși care vor încerca să scape de furia lui Vul-Kar și să evadeze de pe insula lui. Desigur că nu vreți să plecați cu mâna goală! În goana spre elicopter veți încerca să puneți mâna pe cât mai multe comori și nu în ultimul rând veți încerca să faceți niște poze demne de un film de acțiune de la Hollywood. Nu de alta, dar dacă tot scăpați ar fi bine să aveți niște dovezi să vă puteti lauda în fața prietenilor voștri!

Această nouă ediție a unuia dintre cele mai iubite jocuri aduce îmbunătățiri pe toate planurile: o grafică complet refăcută, elemente de joc noi și niște componente care vor atrage atenția oricărei priviri.

Dacă ați iubit jocul original, vă asigurăm că în această versiune veți întâlni un nou nivel de haos. Pentru cei care sunt la primul contact cu Fireball Island: The Curse of Vul-Kar, vă asigurăm că veți întâlni un joc în care distracția este la ea acasă atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Din punctul nostru de vedere, Fireball Island: The Curse of Vul-Kar este unul dintre jocurile care ar trebui să se găsească în casa oricărei familii. Este un joc clasic, cu o interactivitate extrem de mare, în care distracția este întodeauna în prim plan.

Ești pregătit de aventură? Vul-kar te așteaptă!

Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

2-4 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, , ,

Anul publicării

Genuri

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fireball Island: The Curse of Vul-Kar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *