Exploding Kittens: Imploding Kittens

89.00 lei 84.00 lei

Vârstă 7+  2-6 Jucători    Sub 30 de minute

Pisicile “explozive” isi gasesc perechea in extensia Imploding Kittens!  Aceasta vine cu multe surpize pentru gasca ta de prieteni : mai multi jucatori (6), carti de joc noi care va permit sa rearanjati partea superioara a pachetului de joc, sa ii atacati pe ceilalti jucatori, sa inversati ordinea de joc si multe altele.

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

În stoc

Mecanici de Joc: , , ,
Descriere

Descriere generala joc

Pisicile “explozive” isi gasesc perechea in extensia Imploding Kittens!  Aceasta vine cu multe surpize pentru gasca ta de prieteni : mai multi jucatori (6), carti de joc noi care va permit sa rearanjati partea superioara a pachetului de joc, sa ii atacati pe ceilalti jucatori, sa inversati ordinea de joc si multe altele.

De multe ori cand directia de joc este inversata, prietenii tai pot deveni putin confuzi cu privire la directia de mers a jocului. Nu va faceti griji ! Imploding Kittens vine la pachet cu un con intitulat “rusinea umana” care va arata instant ordinea de joc pentru ca tu si prietenii tai sa va puteti bucura nestingeriti de Imploding Kittens.

Aceasta extensie este compatibila cu Exploding Kittens, Exploding Kittens NSFW Deck si Exploding Kittens: Streaking Kittens.

Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

2-5 jucători

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, , ,

Tematică

Anul publicării

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Exploding Kittens: Imploding Kittens”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *