Dice Hospital

245.00 lei

Vârstă 10+  1-4 Jucători  Maxim 90 de minute 

Bine ati venit in lumea din Dice Hospital, locul unde pacientii sunt zaruri, iar voi faceti parte dintr-o echipa de doctori pasionati si pregatiti sa salveze cat mai multe vieti! Preluati pacientii din ambulante si aveti grija de ei numai in Dice Hospital, un joc care se adreseaza intregii familii!

În stoc

Mecanici de Joc: , ,
Descriere

Bine ati venit in tura de noapte din Dice Hospital!

Pregateste-te sa salvezi cat mai multe vieti conducand o echipa de doctori profesionisti! Pentru a putea face fata numarului in continua crestere de pacienti, jucatorii vor fi nevoiti sa dezvoltate facilitatile spitalului si sa apeleze la ajutorul unor doctori specialisti! Cei care vor urma cele mai bune strategii de joc vor putea face fata unui flux din ce in ce mai mare de pacienti. Din pacate, cei care vor ramane in urma vor risca chiar sa ii piarda pe unii dintre ei. Cand un pacient este complet vindecat, acesta va putea pleca acasa la familia sa, iar voi va veti bucura de multe puncte de victorie.

Dice Hospital este un joc care foloseste un mecanism inovator de plasare de muncitori combinat cu o mecanica foarte buna de manipulare a zarurilor, totul conturandu-se intr-un joc unic cu o tematica fresh!

Esti pregatit sa fii de garda?

Informații suplimentare
Număr de jucători

1 – 4 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, ,

Anul publicării

Genuri

Tipuri

,

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dice Hospital”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *