Crossfire

75.00 lei

Vârstă 14+   5-10 Jucători    Sub 30 de minute

Ceasul ticăie! În trei minute, asasinii vor elimina persoana pe care ai promis să o protejezi! Bine ai venit într-unul dintre cele mai alerte jocuri de deducție socială!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

Stoc epuizat

Mecanici de Joc:
Descriere

Descriere generala joc

Informația secretă este sigură!

Raxxon va transporta un VIP pe o rută cu foarte mult trafic civil. Misiunea nu va fi una ușoară! Din păcate însă, vei fi pe cont propriu! Trebuie să aștepți momentul potrivit și să duci misiunea la capăt! Ai grijă sa nu fii prins în schimbul de focuri!

În Crossfire, TU și prietenii tăi faceți parte din două echipe adverse (agenți și asasini), însărcinați cu protejarea sau eliminarea unui VIP. Deducția și negocierea vor fi cele mai importante arme pe care le aveți la dispoziție pentru a determina cine este acesta. Aveți grijă! VIP-ul este înconjurat de foarte mulți civili, existând posibilitatea să urmăriți piste false până să ajungeți le el. Din păcate, ceasul ticăie…după trei minute de joc fiecare jucător trebuie șă își îndrepte arma spre un altul. După ce are loc schimbul de focuri, dacă VIP-ul este încă în picioare, agenții câștigă. În caz contrar, asasinii sunt cei care se bucură de victorie.

Noi recomandăm Crossfire pentru orice gașcă de prieteni care are chef de un joc rapid de deducție socială, perfect pentru a da startul oricărei petreceri. Un lucru este sigur: după primul joc, veți trece imediat la următorul, intrucât Crossfire comprimă în 3 minute de joc o experiență frenetică! Totul se desfășoară într-un ritm alert în care trebuie să puneți cap la cap informațiile limitate de care dispuneți. Fiecare echipă cu agenda ei, dar ambele în căutarea VIP-ului!

Crossfire vine și cu un mod unic de joc care aduce și mai multă tensiune și adrenalină, intitulat Sniper Mode. De această dată unul dintre voi ca juca rolul Sniper-ului, încercând să elimine până la expirarea timpului toți asasinii din joc. O schimbare de perspectivă care aduce noi nuanțe jocului și care contribuie foarte mult la rejucabilitatea acestuia.

Grăbește-te! Ai identificat VIP-ul?

Ce descoperim în cutie!

  • 21 carti de joc
  • 1 clepsidra
  • 1 regulament
Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

2-4 jucători

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

Tematică

Anul publicării

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Crossfire”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *