Critical Mass: Raijin vs Archon

105.00 lei 82.00 lei

Vârstă 14+   2 Jucători    Maxim 30 de minute

Războiul mașinăriilor este aici! În Critical Mass vei prelua controlul asurpa unui robot, având misiunea de a-ți extermina adversarul, o altă mașinărie de război la fel de puternică ca și tine. Din spatele panoului de control, trebuie să decizi cu atenție ce acțiuni de atac vrei să declanșezi, cum te vei apăra și cum îți vei echipa robotul pentru a face față luptei viitorului!

În stoc

Mecanici de Joc: , , ,
Descriere

Descriere generala joc

Alertă maximă! Senzorii au detectat o mașinărie de război în apropierea ta!

Războiul a durat o oră și patruzeci și cinci de minute! Nimeni nu își aduce aminte cine a tras primul, dar rezultatul a fost mai dezastruos decât ne-am putut imagina vreodată. Detonarea simultană a multiple bombe atomice a atacat planeta noastră la un nivel sub-atomic, poluând atmosfera, oceanele și transformând pădurile în cenușă. Pentru a putea supraviețui în acest mediu ostil vieții umane, a trebuit să creăm mașini puternice de război echipate cu ultimele tehnologii din domeniul militar. Vechea lumea a dispărut, dar una nouă stă să se ridice din cenușă, lumea din Critical Mass!

Critical Mass este tematic, rapid, frenetic, una dintre cele mai bune experiențe pe care le-am avut într-un joc de luptă între roboți. Fiecare mașinărie dispune de propriul echipament și abilități speciale, oferind o experiență unică de joc. În Critical Mass te vei afla constant în încercarea de a-ți surprinde adversarul cu noi atacuri inopinate, încercând în tot acest timp să îți iei și măsuri defensive. Turele de joc sunt simultante așa ca nu vei ști niciodată exact care este următoarea mutare a adversarului!

Alege-ți robotul preferat și pleacă la război!

Extinde universul din Critical Mass cu un al doilea set de joc, Patriot vs Iron Curtain, beneficiind de doi noi roboți pregătiți de luptă! Te așteaptă mai mai multe arme și echipament unic. Și nu în ultimul rând, veți putea juca Critical Mass în 3 sau 4 jucători.

Ce descoperim în cutie!

  • 2 table carlinga roboti
  • 12 carti Raijin
  • 12 carti Archon
  • 48 carti personalizare roboti
  • 6 carti pentru tintire
  • 37 cubulete metalice
  • 4 cubulete verzi
  • 1 regulament engleza
Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

2 jucători

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

,

Mecanici

, , ,

Tematică

,

Anul publicării

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Critical Mass: Raijin vs Archon”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *