Comanauts: An Adventure Book Game

325.00 lei 243.00 lei

Vârstă 14+   2-4 Jucători    Maxim 120 de minute  

Pătrunde în universul unei minți înspăimântătoare pentru a salva întreaga omenire. Explorează subconștientul doctorului Strobal și eliberează-l de demonii care se ascund în cele mai întunecate colțuri ale minții lui!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

În stoc

Mecanici de Joc: , ,
Descriere

Bine ai venit într-un univers plin de coșmaruri!

Dr. Martin Strobal urma să salveze lumea cu dispozitivul său “Inelul Mobius”, dar un accident de laborator l-a cufundat într-o comă profundă. În urma experimentului său, o gaură neagră minusculă a luat naștere, amenințând să distrugă Pământul.

În Comanauts, TU și prietenii tăi veți intra în mintea doctorului Strobal pentru a învinge demonii și a rezolva misterele care îl țin blocat pe doctor în comă. Trezirea lui reprezintă cheia salvării întregii omeniri.

Comanauts este un joc cooperativ, amplasat în universul unei minți înspăimântătoare. Nimic nu este ceea ce pare în această lume de vis. Jucătorii vor explora diferitele spații de vis ale minții doctorului pentru a găsi cheia pentru trezirea lui. Jucătorii trebuie să confrunte demonii interiori care îl chinuie pe doctor și să distrugă legătura pe care o au aceștia cu psihicul său.

Comanauts: An Adventure Book Game, sau Stuffed Fables într-un univers matur, oferă o experiență foarte profundă care vă va ține cu sufletul la gură pe măsură ce veți explora diferitele “zone de comă” din mintea doctorului Strobal. Este exact ca o carte pe care o începi și nu o mai lași din mână până nu afli deznodământul!

Îl puteți elibera pe doctor înainte de a fi prea târziu?

Informații suplimentare
Număr de jucători

1-6 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, ,

Anul publicării

Genuri

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Comanauts: An Adventure Book Game”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *