City of Gears

245.00 lei

Vârstă 8+   2-4 Jucători    Sub 60 de minute  

Descoperiți secretele din spatele celui mai ambițios proiect din istoria omenirii. A venit vremea să uimiți publicul, să câștigați prestigiu și să puneți în funcțiune “orașul pe roți” din City of Gears!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

Stoc epuizat

Mecanici de Joc: , , ,
Descriere

Este sfârșitul secolului al XIX-lea.

Un inventator cu o minte sclipitoare a anunțat că plănuiesște să construiască un oraș al viitorului – o metropolă utopică pusă în funcțiune de un sistem complex de roți, foarte asmenănător cu cel folosit pentru fabricarea ceasurilor. În mod tragic, acesta a părăsit această lume cu câteva luni înaintea finalizării capodoperei, iar orașul viselor sale s-a transformat într-o ruină înainte de a vedea lumina zilei.

În City of Gears, TU și prietenii tăi veți concura pentru a finaliza proiectul început de inventator. Înarmați cu o forță de muncă automatizată, ați demarat construirea unor fabrici miraculoase care să vă ajute să deslușiți misterele orașului aflat în ruină pentru a reuși în cele din urmă să transformați un vis în realitate.

Întreg mapamondul așteaptă să afle secretele orașului, dar numai unul dintre voi va rămâne în istorie ca fondatorul acestuia.

Ești pregătit să pui în funcțiune “orașul pe roți”?

Informații suplimentare
Număr de jucători

2-4 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, , ,

Anul publicării

Genuri

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „City of Gears”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *