Chronicles of Crime

125.00 lei

Vârstă 14+   1-4 Jucători    Maxim 90 de minute

Realitatea virtuală întâlnește jocurile de societate în Chronicles of Crime! Află cum este să investighezi scena unei crime chiar de la fața locului prin intermediul aplicației de telefon și a ochelarilor VR special concepuți pentru acest joc!

În stoc

Mecanici de Joc: , ,
Descriere

Descriere generala joc

Londra, in prezent…

Tocmai ai plecat din biroul comisarului șef. Nu ești sigur cum te simți, dar cu siguranță nu bine. Un cadavru a fost găsit în parcul Hyde, iar comisarul tocmai ți-a dat ție cazul. Nu e primul tău astfel de caz, dar detaliile vagi care ți-au fost oferite te duc cu gândul că este ceva mai complicat ca de obicei.

Părăsești secția de poliție, te urci în mașina și închizi ușa. Nu pornești încă, te gândesti la ce tocmai ai auzit. Deja știi că va trebui să îi spui familiei victimei și nu stii cum sa o faci. Îți faci ordine în gânduri, pornești motorul și începi să conduci către locul crimei. Este timpul să treci la treabă!

Chronicles of Crime este unul dintre primele jocuri care introduce conceptul de realitate virtuală în universul jocurilor de societate. În Chronicles of Crime, vei coopera cu prietenii tăi pe parcurul a șase scenarii pentru a investiga diferite cazuri, vizitând locații din Londra, interogând suspecți și martori și căutând indicii în scene 3D!

Noi recomandăm Chronicles of Crime tuturor pasionaților jocurilor de mister precum și celor care vor să încerce o experiență unică de joc. Vă putem asigura că nivelul de imersiune oferit este unul nemaintâlnit până acum într-un joc de societate.

Ești pregătit să experimentezi realitatea virtuală in Chronicles of Crime?

Pentru a putea juca Chronicles of Crime este necesară instalarea aplicației gratuite pentru Android sau iOS.
Chronicles of Crime poate fi jucat și fără ochelari VR, doar prin intermediul aplicației Android sau iOS.
Ochelarii VR nu sunt inclusi în jocul de bază. Pentru a beneficia de experiența completă VR trebuie să achizitionati Chronicles of Crime: Virtual Reality Module.

Ce descoperim în cutie!

  • 12 table cu locatii
  • 4 tablite contacte criminalistica
  • 1 tabla pentru probe
  • 40 carti personaje
  • 40 carti pentru probe si obiecte speciale
  • 1 regulament engleza
Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

1-4 jucatori

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, ,

Anul publicării

Genuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Chronicles of Crime”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *