Century: Spice Road

175.00 lei

Vârstă 8+   2-4 Jucători    Sub 60 de minute

Descoperă frumusețea faimosului drum de mătase într-o călătorie cu mireasmă de condimente! Scorțișoară, turmeric, cardamom și șofran – mixul perfect pentru un joc care va încânta pe toată familia!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

Stoc epuizat

Mecanici de Joc: , , ,
Descriere

Descriere generală joc

Te invităm într-o călătorie fascinantă de-a lungul faimosului Drum de Mătase!

Cu secole în urmă, comerțul cu condimente a reprezentat cea mai importantă activitatea comercială din lume. A dus la formarea și destrămarea de imperii, a determinat oameni să plece în călătorii pentru a explora colțurile îndepărtate ale pământului și a condus la descoperirea de noi teritorii. Valoarea condimentelor crescuse atât de mult incât ajunsese să rivalizeze cu cea a aurului! Comerțul cu mirodenii era chiar învăluit într-un sentiment de mister și aluzie. Adesea, negustorii povesteau despre pericolele pe care le-au înfruntat pentru a strânge anumite condimente, sperând să își vândă produsele la un preț cât mai bun. Cererea de mirodenii devenise atât de mare, încât cei care controlau această piață ajungeau vestiți în toata lumea, generând averi imense.

Century – Spice Road este primul dintr-o serie de jocuri care explorează istoria fiecărui secol de comerț cu mirodenii. În Century – Spice Road, TU și prietenii tăi sunteți conducători de caravane în căutare de glorie și faimă, călătorind pe faimosul drum de mătase pentru a face negoț cu condimente precum scorțișoară, turmeric, cardamom și șofran.

Noi recomandăm Century – Spice Road pentru că are toate atuurile unui joc de familie de succes. Reguli puține și ușor de înteles, durată redusă de joc și nu în ultimul rând arată foarte bine, reprezentând un spectacol vizual atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

Turmeric sau șofran? Decizia îți aparține!

Combinati cu jocul Century Eastern Wonders pentru a putea juca modul From Land to Sea

Ce descoperim în cutie!

  • 36 carti pentru puncte
  • 53 carti pentru negot
  • 5 carti caravane
  • 105 cubulete din lemn
  • 4 boluri pentru mirodenii
  • 20 jetoane pentru aur si argint
  • 1 regulament engleza
Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

2-4 jucători

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

,

Mecanici

, , ,

Anul publicării

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Century: Spice Road”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *