Century: Eastern Wonders

175.00 lei

Vârstă 8+   2-4 Jucători    Sub 60 de minute

Explorează insule exotice în căutarea celor mai valoroase mirodenii din lume! Cuișoare, ceai, chili și ghimbir – un deliciu pentru întreaga familie!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

Stoc epuizat

Mecanici de Joc: ,
Descriere

Descriere generala joc

Bine ai venit în exoticele insule din Indonezia!

Cu secole in urmă, comerțul cu condimente a determinat cele mai prospere națiuni să caute noi rute către cele mai valoroase mirodenii din lume. Numeroși negustori s-au îmbarcat pe corăbii și au pornit în cautarea de faimă și explorarea de noi insule exotice. Așa au fost descoperite insulele din Indonezia. Unele mirodenii identificate aici valorau chiar mai mult decât greutatea lor in aur. Faimoasele descoperiri au dus la noi expediții, rivalitate între națiuni și în cele din urmă la război. Această perioadă a rămas în istorie cunoscută drept Epoca Marilor Descoperiri.

Century – Eastern Wonders este al doilea dintr-o serie de jocuri care explorează istoria fiecărui secol de comerț cu mirodoneii. De această dată, TU vei fi un negustor hotărât să traverseze mări și oceane în căutarea acestor minuni exotice. Ca și reprezentant al națiunii tale, vei căuta să controlezi cele mai importante rute comerciale pentru profit și glorie.
Century – Eastern Wonders este un joc ce aduce noi nuanțe strategice în comparatie cu predecesorul său. Te vei afla constant în încercarea de a-ți planifica mutările astfel încât să ajungi la cele mai valoroase resurse prin stabilirea celor mai eficiente rute comerciale. Totodată, Century – Eastern Wonders vine la pachet și cu niște piese de joc impresionante care reușesc să recreeze peisajul vibrant al insulelor exotice din Indonezia.

După părerea noastră, Century – Eastern Wonders sclipește cu adevărat atunci când este combinat cu predecesorul său, Century – Spice Road. Cele două jocuri, împreună, oferă o experiență complet nouă, nemaintâlnită într-un alt joc de societate. Practic, veți avea parte de un al treilea joc numit From Land to Sea, care îmbină tot ce este mai bun din ambele jocuri.

Esti pregatit? Călătoria ta in Estul Indeparat incepe acum!

Pentru a putea juca modul From Land to Sea este necesar si jocul Century – Spice Road.

Ce descoperim în cutie!

 • 27 dale puncte de victorie
 • 24 dale piata
 • 4 dale mare
 • 4 dale port
 • 20 dale de bonus
 • 4 table pentru jucatori
 • 4 barcute de lemn
 • 80 avanposturi
 • 105 cubulete de lemn
 • 4 boluri pentru mirodenii
 • 2 reguli de joc
Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

2-4 jucători

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

,

Mecanici

,

Anul publicării

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Century: Eastern Wonders”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *