Century: A New World (English Edition)

175.00 lei 157.50 lei

Vârstă 8+   2-4 Jucători    Sub 60 de minute

Călătoria ajunge la final în Century: A New World, ultimul joc din seria Century! Călătoriți în America secolului XVI pentru a înfrunta sălbăticia în încercarea de a supraviețui. Explorați noi terenuri, faceți comerț cu localnicii și vânați pentru a putea prinde următoarea zi. Acest ultim joc din universul Century, integrează bine cunoscutul sistem de comerț caracteristic acestei serii, dar de data aceasta introduce și mecanismul de plasare de muncitori!

În stoc

Mecanici de Joc: , ,
Descriere

Călătoria ajunge la final în Century: A New World, ultimul joc din seria Century! Călătoriți în America secolului XVI pentru a înfrunta sălbăticia în încercarea de a supraviețui. Explorați noi terenuri, faceți comerș cu localnicii și vânați pentru a putea prinde următoarea zi. Acest ultim joc din universul Century, integrează bine cunoscutul sistem de comerț caracteristic acestei serii, dar de data aceasta introduce și mecanismul de plasare de muncitori!

Century: A New World poate fi combinat cu Century Spice Road sau/si Century: Easter Wonders pentru a crea noi moduri de joc.

Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

2-4 jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

,

Mecanici

, ,

Anul publicării

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Century: A New World (English Edition)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *