Camel Up (2nd edition)

180.00 lei

Vârstă 8+   3-8 Jucători    Sub 60 de minute

Bine ați venit la cea mai nebună cursă de cămile pe care o veți vedea vreodată! Anul acesta competiția este mai acerbă ca oricând! Cei mai noi concurenți își fac apariția sub forma cămilelor confuze! Fiți cu ochii pe ele întrucât obișnuiesc să alerge în direcția greșită! Concurenții se poziționează la linia de start…3…2…1…să înceapă distracția!

Stoc epuizat

Mecanici de Joc: ,
Descriere

Bine ai venit în Egiptul Antic!

În Camel Up, TU și prietenii tăi veți paria pe diferite cămile încercând să anticipați care dintre ele se va plasa pe primul și al doilea loc la sfâșitul unei curse nebune în jurul piramidei din centrul tablei de joc. Plasați cât mai devreme pariul vostru și aveți șanse mai mari de câștig, asta desigur dacă și anticipați corect ordinea cămilelor. Aveți grijă! Cămilele nu sunt cele mai bune la alergat și obișnuiesc să se împiedice unele de altele. După ce pariurile au fost făcute, piramida va dezvălui zarul care va decide care dintre cămile se va muta în respectiva tură de joc.

Această nouă ediție a unuia dintre cele mai iubite jocuri de familie vine cu noi concurenți sub forma cămilelor confuze, un traseu de curse reconfigurat, o nouă grafică impresionantă și componente de joc de o mai mare calitate. Cu alte cuvinte, Camel Up (2nd edition) vă oferă un spectacol vizual de care să vă bucurați oricând vreți să vă simțiți bine alături de prieteni sau în familie. Distracția este la ea acasă în Camel Up, un joc de familie plin de surprize și emoție!

Ți-ai plasat pariul? Grăbește-te!

Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

3-8 jucatori

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

,

Tematică

,

Anul publicării

Genuri

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Camel Up (2nd edition)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *