Brass Birmingham

245.00 lei

Vârstă 14+   2-4 Jucători    Maxim 120 de minute  

Brass Birmingham este un joc economic de strategie care spune povestea unor antreprenori ambițioși din timpul revoluției industriale! Pregătește-te să iei parte la ascensiunea sau declinul lor într-unul dintre cele mai satisfăcătoare jocuri de acest gen!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

Stoc epuizat

Mecanici de Joc: ,
Descriere

Bine ai venit in timpul revoluției industriale!

Brass Birmingham spune povestea ascensiunii și declinului celor mai ambițioși antreprenori din timpul revoluției industriale în Anglia anilor 1770 – 1870.

În timpul jocului, jucătorii își vor extinde imperiul industrial prin construirea de canale și căi ferate, prin dezvoltarea a numeroase industrii precum cea a bumbacui, cărbunelui, fierului, ceramicii, producției de bere totul pentru a ajunge cel mai bogat antreprenor din timpul revoluției industriale.

Noi recomandăm Brass Birmingham tuturor pasionaților de strategie. Este un joc ce necesită o implicare mai mare din partea jucătorilor, dar care vine cu o satisfacție de joc imensă atunci când veți observa că deciziile luate pe parcursul jocului au dus la dezvoltarea unui imperiu industrial profitabil.

În plus, Brass Birmingham arată excepțional! Munca pentru detaliile grafice de pe tabla de joc și pentru celelalte componente este cu adevărat impresionantă și reușește să redea aproape perfect contextul revoluției industriale!

Esti pregatit să fii liderul revoluției industriale?

Informații suplimentare
Număr de jucători

2-4 jucatori

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

,

Anul publicării

Genuri

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brass Birmingham”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *