Blue Lagoon

125.00 lei 113.00 lei

Vârstă 8+   2-4 Jucători    Sub 60 de minute

Plaje însorite și insule pline de bogății vă așteaptă în Blue Lagoon, un joc simplu și distractiv, destinat întregii familii! În calitate de șef de trib trebuie să vă ghidați oamenii pentru a coloniza insule, construi așezări și strânge resurse, în speranța că veți conduce la finalul jocului cel mai renumit trib din arhipelag!

În stoc

Mecanici de Joc: , ,
Descriere

Bine ai venit în Blue Lagoon!

În calitate de șef de trib, este menirea ta să îți conduci oamenii într-o expediție plină de aventuri pentru a coloniza insulele dintr-un arhipelag recent descoperit! Legenda spune că acest paradis bogat în resurse ascunde una dintre cele mai frumoase lagune din lume.

Direcționați-vă strategic oamenii către diferitele insule, construiți așezări pentru a putea strânge cât mai multe resurse și deveniți cel mai faimos trib din arhipelag!

Blue Lagoon este genul de joc care reușește prin intermediul unor mecanici simple să creeze foarte multă profunzime strategică. Acest aspect face ca Blue Lagoon să fie potrivit atât jucătorilor începători cât și celor profesioniști. Prin tematica sa, este un joc predominant de familie care pe noi ne-a transpus în universul animației Moana, lăsându-ne la final într-o dispoziție foarte placută!

Nu uita să-ți iei loțiunea de plajă și hai să descoperi Blue Lagoon!

Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

2-4 jucatori

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, ,

Tematică

,

Anul publicării

Designer

Publisher

Genuri

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Blue Lagoon”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *