Between Two Castles of Mad King Ludwig

175.00 lei

Vârstă 10+   2-7 Jucători    Maxim 60 de minute

Regele cere un nou castel! Ești pregătit să intri în rolul unuia dintrei cei mai faimoși arhitecți din lume? Between two castles of Mad King Ludwig preia cele mai bune elemente din două jocuri foarte cunoscute și le îmbină într-un joc unic, semi – cooperativ, care o să vă capteze atenția pe toată durata de joc!

În stoc

Mecanici de Joc: , , ,
Descriere

Descriere generala joc

Bine ai venit la castelul regelui nebun Ludwig!

În Between two castles of Mad King Ludwig, TU ești unul dintre cei mai renumiți maeștrii arhitecți ai lumii și ai fost convocat de către regele nebun Ludwig pentru a-i proiecta următoarele castele. Lucrări de o asemenea magnitudine nu pot fi duse la bun sfârșit prin expertiza unei singure persoane, așa că pentru fiecare proiect vei lucra alături de un alt maestru arhitect pentru satisfacerea cerințelor regelui. Vor fi planurile și cooperarea voastră de ajuns pentru construirea celor mai impresionante castele din lume?

Between two castles of Mad King Ludwig este un joc de tipul „plasare de dale”, în care fiecare dală reprezintă o cameră dintr-un castel. Împreună cu jucătorul din stânga ta vei lucra la construcția primului castel, iar cu cel din dreapta la construirea celui de-al doilea. În fiecare tură de joc, vei selecta doua dale din mână, le vei arăta tuturor, apoi vei decide alături de partenerii tăi care este cel mai eficient loc din cele doua castele în care să le plasezi.

La sfârșitul jocului, fiecare castel punctează! Scorul tău final va fi cel mai mic dintre scorurile celor doua castele pe care le-ai construit, iar jucătorul cu cel mai mare punctaj castigă.

Crezi ca poși să proiectezi cel mai frumos castel din lume?

Ce descoperim în cutie!

  • 230 dale
  • 20 carti de bonus
  • 7 carti pentru indrumarea jucatorilor
  • 7 pioni de tip castel
  • 1 carnetel pentru scor
  • 1 organizator pentru joc 1 regulament
Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

2-7 jucatori

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

, , ,

Anul publicării

Genuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Between Two Castles of Mad King Ludwig”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *