Betrayal Legacy

265.00 lei 220.00 lei

Vârstă 12+   3-5 Jucători    Maxim 90 de minute

Călătorește în timp pentru a afla povestea de origine a celui mai bântuit conac din istoria jocurilor de societate. Betrayal Legacy oferă o nouă perspectivă asupra unuia dintre cele mai iubite jocuri de groază care îi va încânta atât pe fanii clasicului Betrayal at the House on the Hill cât și pe cei nou-veniți care vor să aibă parte de o experiență unică de joc!

În stoc

Mecanici de Joc: ,
Descriere

Bine ai venit la conac!

Betrayal Legacy este un joc semi-cooperativ, de tipul “campanie”, care spune pe parcursul a 13 capitole povestea de origine a conacului bântuit de pe deal, incorporând acțiunile și alegerile voastre ca elemente care vor afecta întreaga poveste. De-a lungul campaniei, jocul este modificat permanent, urmând ca la sfârșitul celor 13 capitole sa rămâneți cu o variantă personalizată și complet rejucabilă a jocului Betrayal at the House on the Hill.

Betrayal Legacy vă oferă o experiență horror autentică, precum și posibilitatea de a crea povestea celebrului conac bântuit prin deciziile și acțiunile voastre. Veți face față adevărului îngrozitor sau veți deveni o altă victimă din istoria conacului de pe deal?

Trăiește experiența Betrayal Legacy pentru a afla!

Informații suplimentare
Vârstă

Număr de jucători

3-5 jucatori

Număr optim de jucători

Durată de joc

Limbă

Competențe lingvistice

Joc de bază/extensie

Mecanici

,

Tematică

,

Anul publicării

Designer

Publisher

Genuri

Tipuri

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Betrayal Legacy”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *