Abyss (Limited 5th anniversary edition)

219.00 lei

Vârstă 14+   2-4 Jucători    Maxim 60 de minute

Descoperă fascinantul univers din Abyss intr-o editie aniversara: câștigă încrederea triburilor din adâncuri, recrutează lorzi, controlează locații strategice și revendică tronul din Abyss!

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150 LEI

În stoc

Mecanici de Joc: , , ,
Descriere

Bine ai venit în Abyss!

De secole intregi, creaturi fără egal conduc adâncurile oceanului! Regatul lor, numit Abyss, este respectat de toate rasele aliate, care sunt bucuroase să primească protecție de la cele mai de temut creaturi din adâncuri! Curând însă, tronul din Abyss va ramâne vacant….de ce să nu îl revendici chiar TU?

Timpul este scurt! Au mai rămas doar câteva zile până când următorul conducător va fi ales, iar calea spre tron nu va fi una ușoară. Pentru a fi încoronat Regele din Abyss, vei concura cu prietenii tăi pentru a strânge cele mai multe puncte de influență, convingând astfel membrii consiliului că TU ești cea mai bună alegere.

Abyss este un joc de strategie, impresionant vizual și totodată foarte distractiv, în care va trebui să câștigați încrederea raselor aliate din adâncuri, veți recruta lorzi cu puteri supranaturale și nu în ultimul rând vă veți lupta pentru a prelua controlul asupra unor locații strategice din regat.

Noi recomandăm Abyss tuturor celor care vor să aibă parte de un joc cu grafica impresionanta, cu reguli ușoare și cu un grad foarte ridicat de interacțiune între jucători. De multe ori, noi am avut impresia că jocul prinde viață chiar în fața ochilor noștri.

Ești pregătit să revendici tronul din Abyss?

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Abyss (Limited 5th anniversary edition)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *